Η Εταιρεία Forever Living Products (FLP)

Η Forever Living Products είναι ο μεγαλύτερος Καλλιεργητής, Παραγωγός και Διανομέας Αλόης Βέρα και Προϊόντων Υγείας και Ομορφιάς Αλόης Βέρας και Μέλισσας στον κόσμο. Έχοντας ιδρυθεί το 1978, η Εταιρεία έχει αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στην παραγωγή προϊόντων που βοηθούν τους ανθρώπους. Αναζητά άριστες πηγές της φύσης, με σκοπό να κάνει τον άνθρωπο να αισθάνεται και να δείχνει υπέροχα.Αντί να προσθέτει λίγες σταγόνες Αλόης Βέρα στα προϊόντα της, ξεκινά με φρέσκια, δραστική Αλόη Βέρα και μετά
προσθέτει, την αναγκαία ποσότητα από άλλα συστατικά για να δημιουργήσει μια μεγάλη ποικιλία από προϊόντα προσωπικής φροντίδας. Αυτό που βρίσκεται σε μεγαλύτερη ποσότητα στα προϊόντα της, είναι το 100% Σταθεροποιημένο ζελέ Αλόης Βέρα. Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε πάνω από 150 χώρες, μέσω ενός δικτύου ανεξάρτητων Συνεργατών που ξεπερνάει τα 9,5 εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο με συνολικό τζίρο 2,5 δις δολάρια. Έχει τις δικές της αποκλειστικές Φυτείες Αλόης Βέρα στην Κοιλάδα Rio Grande, στο νότιο Τέξας, όπως επίσης και στη Δομινικανή Δημοκρατία και σε άλλες περιοχές της Καραϊβικής. Κάθε βήμα της διαδικασίας της καλλιέργειας αποτελεί αντικείμενο φροντίδας ειδικού και έμπειρου προσωπικού, από το φυτώριο -όπου τα “μικρά” ανατρέφονται- έως τους σχολαστικά καλλιεργημένους αγρούς ενήλικων φυτών Αλόης Βέρα, και την προσεκτικά οργανωμένη συγκομιδή που διεξάγεται με το χέρι. Συλλέγονται μόνο ενήλικα φυτά Αλόης Βέρα, όταν φτάσουν σε πλήρη ανάπτυξη, μετά από τέσσερα χρόνια καλλιέργειας. Δεν χρησιμοποιούνται χημικά λιπάσματα, ζιζανιοκτόνα ή φυτοφάρμακα στα φυτά της Αλόης ή κοντά σε αυτά. Αυτή η καθετοποίηση της παραγωγής είναι το πλεονέκτημα των προϊόντων της FLP. Άλλοι κατασκευαστές προϊόντων αλόης, οι οποίοι στηρίζονται σε τρίτους καλλιεργητές για την αλόη τους, πρέπει συνεχώς να ελέγχουν τις πρώτες ύλες, για να εξασφαλίσουν ότι η ακατέργαστη αλόη δεν υφίσταται νοθεία ή υποβάθμιση, πριν παρασκευάσουν τα τελικά προϊόντα. Διαθέτει πάνω από 200 κωδικούς προϊόντων και κάθε χρόνο παρουσιάζει 3-4 νέα προϊόντα. Πολυάριθμες Πατέντες οι οποίες εξασφαλίζουν την υψηλότερη δυνατή ποιότητα καθώς και την δυνατότητα να έχουμε μοναδικά προϊόντα. Διαθέτει Διεθνείς Εγκρίσεις και Διακρίσεις από Οργανισμούς για τα προϊόντα και το μοναδικό επιχειρηματικό πλάνο της.
Μια επίσκεψη στην σελίδα της εταιρίας θα σας πείσει με τα προϊόντα της!
http://www.healthwithaloe.gr/  

5 σχόλια:

 1. δεν ακουγετε και ασχημο μμμ θελω να τα δοκιμασω!!!


  http://sylviefashionlove.blogspot.gr/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Έχω χρησιμοποιήσει πολλά πράγματα από αυτήν την εταιρεία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Α!ωραία Demi πες μας κανένα καλό προϊόν που να σου άρεσε πολυ.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Μου αρέσει πολύ το υγρό σαπούνι. Έχω πολύ καιρό να το πάρω και δεν ξέρω αν έχει αλλάξει, αλλά είχε πολύ ωραία μυρωδιά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. εγω περιμένω να μου έρθει ένα αποσμητικό...θα το χρησιμοποιήσω και θα σας πω:)

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε για τα σχόλιά σας :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...