Συνέντευξη από τον Κωνσταντίνο Καββαδία !

Μια ακόμη ενδιαφέρουσα και μοναδική συνέντευξη είναι εδώ, μόνο στην Real Woman! Με μεγάλη μας χαρά θα διαβάσουμε παρακάτω την συνέντευξη από τον μέντορα των B.S. Hybrid Polish τον Κωνσταντίνο Καββαδία! Μας εξηγεί την δημιουργία της εταιρίας, νέα χρώματα, tips, χρήσιμες συμβουλές...
Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη παρακάτω... 

1.Πείτε μας λίγα λόγια για τον εαυτό σας και για το ξεκίνημά σας στον χώρο της ομορφιάς!
Γεννήθηκα στην Αθήνα. Ακολούθησα σπουδές σχεδίου μόδας στο Βερολίνο, ενώ παράλληλα παρακολούθησα σειρές σεμιναρίων στο αντικείμενο του nail fashion design.
Έκανα τα πρώτα μου βήματα στο χώρο απασχολούμενος σε κέντρα ονυχοπλαστικής, ενώ πολύ γρήγορα ασχολήθηκα και με τον τομέα της εκπαίδευσης διδάσκοντας gel και ημιμόνιμο τόσο ως τακτικός καθηγητής σε κέντρα ελευθέρων σπουδών, όσο και ως επισκέπτης καθηγητής σε σχετικά σεμινάρια.
Διευρύνοντας τα ενδιαφέροντά μου στα αντικείμενα σχεδιασμού νέων χρωμάτων και τάσεων στα υβριδικά βερνίκια, εργάστηκα ως εξωτερικός συνεργάτης εταιριών του χώρου σε θέματα nail fashion design, παρακολουθώντας ταυτόχρονα τις διεθνείς εξελίξεις και τάσεις, μέσα από διεθνή σεμινάρια και συνέδρια, ως επισκέπτης ή ομιλητής.
Το 2011 δημιούργησα την δική μου επιχείρηση με αντικείμενο τον σχεδιασμό, παραγωγή και προώθηση καινοτόμων επαγγελματικών προϊόντων ονυχοπλαστικής, ενώ ακολούθησε η δημιουργία του brand υβριδικών βερνικιών “B.S. Hybrid Polish” το 2012, και του brand υβριδικών gel “B.S. Hybrid Gel” το 2013, τα οποία και διατίθενται κατ'αποκλειστικότητα στην Ελλάδα και την Ευρώπη.


2.Είστε ο μέντορας των επαγγελματικών προϊόντων για νύχια B.S. Hybrid Polish. Λίγα λόγια για τα προϊόντα.
Έχοντας δουλέψει για πολλά χρόνια στο συγκεκριμένο αντικείμενο ως τεχνίτης και καθηγητής, είχα στο μυαλό μου συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένα προϊόν υβριδικού βερνικιού, προκειμένου αφενός να είναι εύκολο στην τοποθέτηση και την αφαίρεση ώστε να μπορεί να ικανοποιήσει απόλυτα τον επαγγελματία που κάνει την τοποθέτηση, και αφετέρου ως προϊόν να έχει πολύ ξεχωριστά τα χαρακτηριστικά της διάρκειας, της λάμψης και της αντοχής, ώστε να ικανοποιήσει απόλυτα τον τελικό πελάτη.
Σπουδάζοντας nail fashion design, έμαθα αν μη τι άλλο ότι η γκάμα είναι πολύ σημαντική, και έτσι δημιούργησα ένα χρωματολόγιο, 86 χρωμμάτων σήμερα, το οποίο διαρκώς διευρύνεται παρακολουθώντας συνεχώς τις τελευταίες τάσεις της μόδας διεθνώς.
Συνοπτικά, τα χαρακτηριστικά που έχουν τα προϊόντα B.S. Hybrid Polish είναι τα εξής:
-Δεν πήζουν, δεν ζαρώνουν και δεν τρέχουν. Δεν μαζεύουν.
-Δεν χρειάζονται primer, bonder, λίμα ή buffer.
-Τοποθετούνται όπως τα βερνίκια νυχιών αλλά διαρκούν σαν gel.
-Πολυμερίζονται σε λάμπα UV ή LED, οπότε ο χρόνος σταγνώματος μετά την εφαρμογή είναι μηδενικός
-Η αφαίρεση γίνεται με καθαρό ασετόν. Δεν χρειάζεται καθόλου λιμάρισμα.
-Το προϊόν είναι λεπτό σαν βερνίκι - γι'αυτό και το αποτέλεσμα φαίνεται απόλυτα φυσικό.
-Το αποτέλεσμα διαρκεί τουλάχιστον 3 εβδομάδες. Δεν ξεφλουδίζουν και δεν φθειρονται.
-Πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας με γνωστοποίηση στο ΕΟΦ
-Διατίθενται σε πολύ προνομιακή τιμή, διασφαλίζοντας το μεγαλύτερο δυνατό όφελος τόσο για τον επαγγελματία όσο και για τον τελικό πελάτη.


3.Τι χρώματα να περιμένουμε για τους χειμερινούς μήνες?
Οι οίκοι HERMES και NINA RICCI προτείνουν για το φετινό χειμώνα αποχρώσεις του μοβ και μπλε, ενώ ο CAVALI προτιμά γήινες αποχρώσεις του γκρι και του καφέ. Ο οίκος LOUIS VUITTON πολύ dark αποχρώσεις του κόκκινου και του πράσινου ενώ ο οίκος J.P. GAULTIER κινείται σε αποχρώσεις του μπλε με αδυναμία στο πετρόλ.
Για το φετινό χειμώνα έχω ήδη δημιουργήσει για τη σειρά B.S. Hybrid Polish 6 επιπλέον αποχρώσεις, τις dark red, dark green, lavender, light purple, sweat brown, autumn petrol.
Επιπλέον δημιούργησα την σειρά B.S. Hybrid Change Polish τα προϊόντα της οποίας αλλάζουν χρώμα ανάλογα με την θερμοκρασία του περιβάλλοντος! Δηλαδή, τώρα τον χειμώνα, εφόσον χρησιμοποιηθούν προϊόντα της σειράς Hybrid Change, άλλη απόχρωση θα έχουν τα νύχια σε εξωτερικό χώρο (σκούρη) και άλλη απόχρωση σε κλειστό χώρο (ανοιχτή). Το χρώμα αλλάζει αυτόματα!
Οι 6 ολοκαίνουριες αποχρώσεις αυτής της σειράς είναι οι red/pink, somon/light somon, purple/pink winter, brown/light beige, black/light grey, blue purple / fuchsia winter.
Μαζί με τα παραπάνω, μπορούν φυσικά να χρησιμοποιηθούν και nail art όπως πολύχρωμα μεταλλικά trouks, transfer foil, μαργαριτάρια ή crystal strass για ακόμα πιο πλούσιο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα!


4.Παρατηρούμε πως στο είδος του υβριδικού όπως τα B.S. Hybrid Polish έχουν βγει πολλοί πωλητές διάφορων εταιριών που παρουσιάζονται ως επαγγελματίες με πολύ φθηνά προϊόντα. Τι θα πρέπει ο πελάτης να προσέξει για να μην εξαπατηθεί?
Γνωρίζουμε όλοι ότι η σχέση ποιότητας-τιμής είναι σήμερα περισσότερο σημαντική από ποτέ.
Τα χρήματά μας δεν έχουμε πια την πολυτέλεια να τα διαθέτουμε σε προϊόντα που στη συνέχεια αποδεικνύεται ότι δεν άξιζαν, ούτε να διαθέτουμε για ένα προϊόν περισσότερα από όσα πραγματικά αξίζει.
Δυστυχώς, οι εποχές που ζούμε είναι πάρα πολύ δύσκολες, και όπως έλεγαν και οι αρχαίοι πρόγονοί μας, "πενία τέχνας κατεργάζεται".
Έτσι λοιπόν, διάφοροι επιτήδειοι, ανέξοδα, χρησιμοποιώντας απλά ένα ψευδώνυμο στο facebook και μια γραμμή ίντερνετ, προωθούν μεταξύ άλλων καλλυντικά προϊόντα για νύχια. Με άγνωστα στοιχεία, άγνωστη προέλευση, χωρίς όνοματεπώνυμα και διεύθυνση αλλά μόνο με ψευδώνυμο στο facebook προωθούν και πουλάνε δίχως κανένα παραστατικό, με δέλεαρ την φαινομενικά πολύ χαμηλή τιμή των προϊόντων. Φυσικά, όταν αποδεικνύεται άνθρακες ο θησαυρός, μετά την παραλαβή του πακέτου και την πρώτη εφαρμογή, δεν μπορούν να εντοπιστούν αφού δεν υπάρχει έδρα, ονοματεπώνυμο κλπ, αλλά το μόνο που υπάρχει είναι ένα ψευδώνυμο στο facebook. Οι περισσότεροι από αυτούς κάνουν, ας μου επιτραπεί η φράση, "αρπαχτές" εκμεταλλευόμενοι μια ευκαιρία για εύκολο χρήμα που πιθανόν διέκριναν.
Στην ίδια κατηγορία βέβαια, μπορούμε να βρούμε και εταιρίες πραγματικές, με έδρα, αλλά καμία προηγούμενη επαφή με το αντικείμενο, που τα δύσκολα οικονομικά που αντιμετωπίζουν έστρεψαν τα εμπορικά τους ενδιαφέροντα προς τον συγκεκριμένο τομέα, πρόσκαιρα και εφήμερα, και χωρίς κανένα ενδιαφέρον για τον πελάτη, αλλά μόνο για μια, προσωρινή έστω, οικονομική ανάσα. Και στην περίπτωση αυτή δυστυχώς, αυτός που την πληρώνει τελικά είναι ο επαγγελματίας που στην προσπάθειά του να γλιτώσει λίγα χρήματα από την αγορά των προϊόντων, καταλήγει τελικά να τα πληρώνει 2 φορές, αφού δεν μπορεί να βγάλει άκρη με τον επιτήδειο που τον εξαπάτησε και καταλήγει να τα αγοράζει ξανά από τον αξιόπιστο προηγούμενο συνεργάτη του.
Αναφορικά με την σχέση ποιότητας-τιμής, αυτή έχει προσεχθεί ιδιαίτερα στα προϊόντα στης εταιρίας μου.
Μέσα από σωστές διαρκείς συνεργασίες, και κάνοντας τις κατάλληλες επιχειρηματικές επιλογές, κατάφερα να μπορέσω να κρατήσω το κόστος χαμηλά.
Είμαι πάρα πολύ περήφανος γιατί κατάφερα να κάνω πραγματικότητα το όραμα της εταιρίας μου. Να μπορώ να διαθέτω στους επαγγελματίες τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς διεθνώς στην χαμηλότερη τιμή που θα μπορούσαν αυτά να διατεθούν.
Πρέπει όμως όλοι να έχουμε στο μυαλό μας, ότι το κόστος και η τιμή μπορεί να κατέβει μέχρι ένα ορισμένο σημείο, αν δεν θέλουμε να κάνουμε έκπτωση στην ποιότητα. Για να κατεβεί η τιμή κάτω από ένα ορισμένο επίπεδο θα πρέπει αναγκαστικά να χαμηλώσει η ποιότητα.
Στο τελικό κόστος θα πρέπει να συμπεριληφθεί το κόστος αγοράς των προϊόντων, το κόστος μεταφοράς, τα έξοδα εκτελωνισμού, ο φόρος εισαγωγής, διάφοροι φόροι, τέλη και εισφορές, διάφορα έξοδα, ΦΠΑ κ.λ.π.
Πιστεύει κανείς σοβαρά, ότι σε μια τιμή π.χ. 7€ / τεμάχιο θα μπορούσαν να συμπεριληφθούν όλα τα παραπάνω κόστη, και το προϊόν τα είναι άριστης ποιότητας και να έχει όλα τα χαρακτηριστικά υβριδικού βερνικιού;

5.Πείτε μας ένα tips για το καλύτερο αποτέλεσμα με τα υβριδικά B.S. Hybrid Polish.
-Πριν την εφαρμογή B.S. Hybrid Polish, να προηγηθεί ένα καλό υγρό manicure ή pedicure, ώστε να γίνει ένας πολύ καλός καθαρισμός της επιφάνειας του νυχιού.
-Καλό "κλείδωμα" στο ελεύθερο άκρο.

6.Τον τελευταίο καιρό μας παρουσίασες ένα καινούριο προϊόν το B.S. Hybrid Gel. Πείτε μας τα χαρακτηριστικά του.
Το B.S. Hybrid Gel Clear / Camouflage, είναι το τελευταίο δημιούργημα της εταιρίας μου για το οποίο είμαι πραγματικά πάρα πολύ περήφανος! Έχει πραγματικά πολύ καινοτόμα χαρακτηριστικά και ήρθε για να κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη.
-Δεν χρειάζεται primer
-Δεν χρειάζεται bonder
-Δεν χρειάζεται λίμα ή buffer
-Κατάλληλο για επιμήκυνση του φυσικού νυχιού με φόρμα ή tips
-Κατάλληλο για φυσική ενίσχυση
-Δεν αλλοιώνεται η απόχρωσή του και η λάμψη του
-Ιδανικά ρευστό, ώστε να απλώνεται ομοιόμορφα
-Αφαιρείται με καθαρό ασετόν
-Διατίθεται στους τύπους Clear και Camouflage

7.Που μπορεί να σας βρει κάποιος?
Στην έδρα της εταιρίας μου, στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, οδός Κ.Ωραιοπούλου 4, έναντι ΗΣΑΠ, Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-17:00 και Σάββατο 10:00-14:00, τηλ 210 244 8978, στο site και στο facebook.

Στο σημείο αυτό Αναστασία, θα ήθελα να σε ευχαριστήσω θερμά για αυτή τη συνέντευξη και να ευχηθώ κάθε επιτυχία στο blog σου αλλά και σε εσένα! Συνέχισε την καλή δουλειά!
Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλες τις φίλες και τους φίλους που εμπιστεύθηκαν και χρησιμοποιούν καθημερινά τα προϊόντα της εταιρίας μου, για όλη αυτή την στήριξη και την αγάπη που καθημερινά λαμβάνω από δημοσιεύσεις, τηλεφωνήματα, μηνύματα και emails.
Σας ευχαριστώ όλες/όλους θερμά, τον καθένα σας ξεχωριστά, για την στήριξη και την αγάπη σας.

Τέλος να ευχαριστήσω και εγώ τον πάντα χαμογελαστό και εύθυμο Κωνσταντίνο για την συνέντευξη που μας παραχώρησε και για τις πολλοί άμεσες και χρήσιμες απαντήσεις του. Καλές δουλειές Κωνσταντίνε και να συνεχίσεις έτσι σταθερά και αληθινά στον χώρο αυτό γιατί χρειαζόμαστε τέτοια άτομα!


Επειδή οι γυναίκες θέλουμε να τα γνωρίζουμε όλα, κάντε «Like» στη σελίδα μας στο facebook 

3 σχόλια:

 1. enas synaderfos me i8os kai axioprepeia ...enas epixeirimatias me i8os kai axioprepeia me sevasmo sayto poy kanei ......enas pragmatikos filos me megali kardia ....KOSTANTINE MOY....sagapo pragmatika giati eisai esy!!!!
  eleftheria zaxoy

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αγαπάμε Κωνσταντίνο Καββαδία! Αλλά και RealWoman!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ετσι κορίτσια συμφωνώ μαζί σας!!!! :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε για τα σχόλιά σας :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...