Stickers Step by Step!


Εδώ είμαστε και πάλι με πολύ όρεξη για δημιουργία!!! Σήμερα θα δούμε πώς θα κάνουμε τα νύχια μας να μοιάζουν με ταπετσαρία.  Είναι τα γνωστά stickers ''αυτοκόλλητα νυχιών'' διάρκειας εώς και δυο ή και παραπάνω εβδομάδων. Αν έχουμε λίγο ταλέντο γίνετε άνετα στο σπίτι χωρίς την βοήθεια ειδικού. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν....

1. Θα χρειαστούμε μόνο ένα μπολάκι με νερό, μία λίμα, ένα μπάφερ, ένα γυαλιστικό βερνίκι, το sticker μας και ένα ψαλιδάκι που δεν το έχω στην φωτογραφία. Ξεκινώντας μπορούμε να κάνουμε ένα μανικιούρ αν όχι σίγουρα θα λιμάρουμε το νύχι καθώς μετά δεν θα μπορούμε να δώσουμε σχήμα. Αφού λοιπόν μπαφάρουμε και θολώσουμε το νύχι είναι έτοιμο για το επόμενο βήμα.


2. Κόβουμε με το ψαλιδάκι το σχέδιο για κάθε νύχι ξεχωριστά.


3. Πιάνουμε το χαρτάκι απο την άκρη του και το βουτάμε όλο μέσα στο νερό. 


4. Αφού έχουμε μετρήσει περίπου ως το δέκα το βγάζουμε και απο την άκρη του το ξεκολλάμε από το χαρτί. Το τοποθετούμε στο νύχι μας.


5. Συνεχίζουμε για τα υπόλοιπα νύχια επιλέγοντας πάντα το σωστό μέγεθος για κάθε νύχι. ΠΡΟΣΟΧΉ! Το σχέδιο-χαρτάκι δεν έχει κάποια ιδιαίτερη κόλα οπότε θα μετακινείτε πολύ εύκολα πάνω στο νύχι σας μετά την τοποθέτησή του. 


6. Κόβουμε το περίσσεμα με το ψαλιδάκι.


7. Είμαστε στην τελική ευθεία. Παίρνουμε το γυαλιστικό βερνίκι άσχετα με την εταιρία απλά προσοχή να είναι σχετικά καινούριο και καθόλου πηχτό. Αρχίζουμε να το περνάμε στα νύχια κλείνοντας μπροστά προς τα κάτω. Αυτό αυτόματα κολλάει πάνω στο νύχι και το περίσσεμα κόβετε. ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην βάζετε δύναμη αλλιώς το πινέλο θα το τραβήξει. 


Καθαρίζετε τα υπολείμματα με ασετόν και είστε έτοιμες να ποζάρετε τα όμορφα νυχάκια σας! Για μεγαλύτερη διάρκεια τοποθετήστε ακόμη μία στρώση γυαλιστικού. Καλή επιτυχία!!! 
Περιμένω τα σχόλιά σας.... :)
  



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Step-by-step-nails!


Επειδή οι γυναίκες θέλουμε να τα γνωρίζουμε όλα, κάντε «Like» στη σελίδα μας στο facebook 









2 σχόλια:

Ευχαριστούμε για τα σχόλιά σας :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...