Λεπτά νύχια μετά το gel;

Έχεις αφαιρέσει το gel από τα νύχια σου και είναι πολύ λεπτά; Σίγουρα δεν θα είναι έτσι για πάντα. Η βλάβη που δημιουργήτε στο νύχι είναι προσωρινή διότι η μήτρα συνεχίζει να αναπτύσσει το νύχι όπως στην αρχική του μορφή. Οπότε μπορούμε να εφαρμόσουμε το gel στα νύχια μας όσες φορές εμείς το θέλουμε. Το σημαντικό είναι να επαναλαμβάνουμε τις συντηρήσεις στο σωστό χρόνο δηλαδή στις 25 ημέρες και μετά, για να έχει μεγαλώσει το νύχι μας. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να τα αφήνουμε να μεγαλώνουν πολύ γιατι εκεί υπάρχει ο κίνδυνος να χτυπηθούν και να τραυματιστούμε.
Όταν λοιπόν θα αφαιρέσουμε το gel είναι λογικό να υπάρχει μια φθορά στο νύχι λόγο τις διαδικασίας. Εμείς θα φροντίσουμε να τα διατηρήσουμε όμορφα για όσο καιρό χρειαστεί για να επανέλθει το νύχι στην αρχική του κατάσταση.



Tips:1) Μουλιάζουμε τα νύχια σε ένα μπολ με ελαιόλαδο καθημερινά για να αποκτήσουν την χαμένη ελαστικότητά τους. 2)Μπορούμε να βάζουμε bepanthol στα νύχια μας σε αρκετή ποσότητα μέχρι να απορροφηθεί. Αυτό θα βοηθήσει στην ανάπλαση του νυχιού καθώς θα μαλακώσει και τα πετσάκια μας.
Τέλος ποτέ δεν πρέπει να αφήνουμε τα νύχια χωρίς μια βάση. Μπορείτε να προμηθευτείτε ειδικευμένες βάσεις νυχιών για φθαρμένα νύχια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για τα σχόλιά σας :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...