Πώς να συνδυάσεις το κραγιόν με το βερνίκι σου όπως οι stars!

Συνδυάζεις χρωματικά την τσάντα με τα παπούτσια σου; Λάθος! Η μόδα επιβάλλει ελευθερία και συνδυασμούς αντιφατικών φαινομενικά μεταξύ τους χρωμάτων.

Προτού βιαστείς να συμπεράνεις ότι μπήκες σε λάθος στήλη, οφείλω να σε ενημερώσω ότι ο ίδιος κανόνας ισχύει και στην ομορφιά και πιο συγκεκριμένα στον συνδυασμό του κραγιόν σου με το βερνίκι σου. Όσο πιο αντιφατική τόσο πιο ενδιαφέροντες.

 Για παράδειγμα, η Τάμτα συνδύασε το πράσινο περλέ βερνίκι της με fuchsia lips ενώ η Σίσσυ Χρηστίδου ένα navy blue μανικιούρ με πορτοκαλοκόκκινα χείλη. Φυσικά, υπάρχουν και οι λιγότερο τολμηροί συνδυασμοί που είναι όμως εξίσου ενδιαφέροντες.

Βάλαμε στο μικροσκόπιο τα νύχια των διάσημων Ελληνίδων, σκανάραμε το χρώμα των χειλιών τους και σου βρήκαμε 8 διαφορετικά βερνίκια και κραγιόν για τους πιο εντυπωσιακούς καλοκαιρινούς συνδυασμούς! Bend it like stars, λοιπόν!

Καν'το όπως η Δούκισσα Νομικού


Η Δούκισσα Νομικού προτίμησε "ήσυχα" χείλη σε ένα φυσικό ροζ και τόνισε περισσότερο τα μάτια της με μαύρο μαλακό μολύβι και bronze σκιά. Για τα νύχια της επέλεξε ένα fuchsia βερνίκι, κλασικό και πολύ καλοκαιρινό.





Καν'το όπως η Σίσσυ Χρηστίδου


Το γεγονός ότι η Σίσσυ Χρηστίδου λατρεύει τους πειραματισμούς με το look της είναι γνωστό, άρα πάντα μπορείς να εμπνευστείς από κάποια εμφάνισή της. Εδώ, κινήθηκε σε έναν απόλυτα καλοκαιρινό συνδυασμό του μπλε με πορτοκαλοκόκκινο.





Καν'το όπως η Τάμτα


Η Τάμτα είναι πάντα τολμηρή στις επιλογές της γεγονός που μας κάνει να μην βαριόμαστε ποτέ! Ο συνδυασμός δε, πράσινου- φιστικί με φούξια είναι από τους πιο ενδιαφέροντες γι' αυτό το καλοκαίρι. Μοναδική προϋπόθεση: να μην το παρακάνεις με το υπόλοιπο μακιγιάζ! Επίσης, μια πολύ σοφή κίνηση είναι να δανειστείς την απόχρωση του πράσινου βερνικιού και για ένα ρούχο σου (η Τάμτα φόρεσε μια παραμυθένια φούστα από τούλι!).


Καν'το όπως η Βάσω Κολυδά



Ροζ χείλη με φούξια νύχια; Γιατί όχι; Αν μη τι άλλο, είναι ένας πολύ girly και φωτεινός συνδυασμός για το καλοκαίρι που θα αναδείξει και το μαύρισμα που θα αποκτήσεις στην πορεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για τα σχόλιά σας :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...