Tips για μανικιούρ-πεντικιούρ.

Πολλές φορές σκεφτόμαστε πως θα εντυπωσιάσουμε την πελάτισσά μας ή ακόμη και τον ίδιο μας τον εαυτό με απλά υλικά και με τους πιο εύκολους τρόπους. Ας χρησιμοποιήσουμε λοιπόν την φαντασία μας.........


Μανικιούρ:
1)Μουλιάστε τα χέρια σας σε χλιαρό γάλα ή βάλτε κρεμοσάπουνο στα χέρια και χωρίς να τα ξεπλύνετε αφήστε τα νύχια να μουλιάσουν σε χλιαρό νερό. Οι τρόποι αυτοί θα βοηθήσουν στο να μαλακώσουν τα πετσάκια μας. Στην συνέχεια τα σκουπίζουμε με μια πετσέτα και πιέζουμε στο σημείο των επωνυχίων για να αφαιρεθούν.
2)Μουλιάστε τα χέρια σας σε ελαιόλαδο για ενυδάτωση νυχιού και δέρματος.

3)Βάλτε στα χέρια σας αρκετή ποσότητα βαζελίνης και τυλίξτε με ζεστές πετσέτες (μπορούν να ζεσταθούν στο φούρνο) ή ακόμη καλύτερα αν έχουμε θερμαινόμενα γάντια τα χρησιμοποιούμε και τα αφήνουμε λίγα λεπτά έτσι ώστε να ανοίξουν από την θερμότητα οι πόροι και να λιώσει η βαζελίνη.

Πεντικιούρ:
1)Ρίξτε στο ποδόλουτρο σας με χλιαρό νερό φλούδες λεμονιού. Εκτός από την όμορφη αίσθηση και το υπέροχο άρωμα προσφέρει και αντισηψία. Στην συνέχεια τρίψτε το λεμόνι στα νύχια σας και σίγουρα θα γίνουν πιο λευκά και λαμπερά από ποτέ.
2)Προσθέστε λίγες σταγόνες από αιθέριο έλαιο μέντα στο ποδόλουτρο σας για να ανακουφίσετε τα πρησμ
ένα και κουρασμένα πόδια.
3)Για μύκητες στα πόδια, προσθέστε 5 σταγόνες tea tree (τεϊόδεντρο) σε χλιαρό νερό και κάντε ποδόλουτρο ή 1 σταγόνα πάνω στο νύχι.
4)Κάντε πίλινγκ με ελαιόλαδο και ζάχαρη και στην συνέχεια αφαιρέστε με μια ζεστή πετσέτα μόνο τα υπολείμματα τις ζάχαρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για τα σχόλιά σας :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...