Feng Shui - Πλούτοs

Μέγιστο αποτέλεσμα για την τήρηση της καλής τύχης έχει μια ευνοϊκή κατεύθυνση και τομείς - την εφαρμογή των βασικών κανόνων του Φενγκ Σούι. Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές για μια πραγματική αύξηση του τύχη χρήμα ή η επιτυχία στην επιχείρηση:

Κλασική των μεθόδων βελτίωσής της νομισματικής επιτυχίας είναι: μια μικρή λιμνούλα με κυπρίνου μπροστά από το σπίτι, ένα ενυδρείο στο νότιο-ανατολικό τομέα του σπιτιού σας, η χελώνα στο βόρειο τομέα, "μετρητά" δέντρο στο νότιο-ανατολικά. Σε αυτόν τον κατάλογο επίσης να προσθέσετε ένα φωτεινό σημείο στην αίθουσα (είναι επιθυμητό να κρεμάσει μια καλή κρυστάλλινο πολυέλαιο).
Πολύ ευνοϊκό μέτρο - δημιουργία ενός «ναό του φωτός» (όταν το μπροστινό μέρος του σπιτιού είναι καλά φωτισμένη διάστημα).

Καλό φωτισμός είναι πολύ επιθυμητό για καταστήματα, γραφεία, κλπ. - Η πρόσοψη του καταστήματος, του γραφείου πρέπει πάντοτε να φωτίζονται λαμπρά. Τομέα στην Νότιο-ανατολική στο σπίτι σας είναι υπεύθυνη για τον πλούτο και για όλα όσα συνδέονται με αυτήν, συμπεριλαμβανομένης της ενέργειας. Αυτό συμβαίνει διότι τα χρήματα φέρνει δύναμη, ελευθερία και την ανεξαρτησία. Ενεργοποιήστε αυτόν τον τομέα, και θα έχετε όλα όσα θέλετε. Happy ευκαιρίες σε όλους τους τομείς, και σε επιχειρήσεις επίσης θα σας φέρει κόκκινο-χρυσό κόσμημα μπροστά από την πόρτα - θα μπορούσε να είναι ζωγραφική, ταπισερί ή κάτι άλλο.

Αν θέλετε επιτυχία στην επιχείρηση, θα ήταν ωραίο να ασχοληθούν με το Φενγκ Σούι των εργαζομένων τους. Ενώ η επίπτωση στις επιχειρήσεις σας παρέχει την τύχη σας (γιατί θα πρέπει να δώσει μεγάλη προσοχή), αλλά και να βελτιώσουν την επιτυχία του προσωπικού σας θα φέρει μεγαλύτερη επιτυχία στην επιχείρησή σας. Γι 'αυτό φροντίστε να είναι ότι οι υπάλληλοί σας θα τηρούν τις ευνοϊκές κατευθύνσεις τους και δεν συνθλίβονται sha qi. Για να βελτιωθεί η επιχειρηματική επιτυχία θα πρέπει να δώσει κάποια προσοχή στην επιφάνεια εργασίας: πρέπει να είναι σωστά προσανατολισμένο, να ελέγξετε τις διαστάσεις του, το σωστό μέρος και να μεριμνήσει.

Μην αφήνετε τα υπολείμματα στην επιφάνεια εργασίας, διαφορετικά το ίδιο θα συμβεί με τις τρέχουσες υποθέσεις σας - αυτό είναι πολύ σημαντικό και 100% αποτελεσματική λειτουργία του κράτους. Για γραφεία είναι σωστό οι ίδιες συστάσεις όπως για τα διαμερίσματα και σπίτια. Είναι επιθυμητό να πραγματοποιηθεί στη νοτιοανατολική γωνία του γραφείου (ιδιαίτερα συμπαθητικό εάν η γωνία αυτή είναι σε πρώτο πλάνο), ένα μεγάλο ενυδρείο, αλλά μην ξεχνάμε ποτέ την αίσθηση των μέτρων - το Φενγκ Σούι είναι πολύ σημαντική. Για γραφεία και καταστήματα, υπάρχουν ορισμένες συγκεκριμένες συμβουλές σχετικές με Mirror Alami.

Γενικά καθρέφτες - αυτό είναι ένα πολύ ισχυρό εργαλείο για την ανακατανομή των qi και τη χρήση τους με προσοχή. Το κατάστημα μπορείτε να τοποθετήσετε ένα καθρέφτη πίσω από το χρήμα (μετρητά, πρέπει να διατίθενται στην ίδια νοτιοανατολική - στον τομέα του πλούτου) - έτσι ο διπλασιασμός του αριθμού έλαβε χρήματα σε μετρητά. Για τον ίδιο λόγο ευνοϊκά όταν η ασφαλής αντανακλάται στον καθρέφτη. Το εστιατόριο κάτοπτρα συμβολικά διπλασιάζεται ο αριθμός των επισκεπτών και το φαγητό. Ωστόσο, με τη χρήση κατόπτρων, να θυμόμαστε πάντα ότι δεν μπορεί να τοποθετηθεί μπροστά από την μπροστινή πόρτα - αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταμπού του Φενγκ Σούι.

Μια άλλη μέθοδος για την αύξηση της νομισματικής επιτυχίας είναι η χρήση των κινεζικών κερμάτων (κέρμα γύρο με τετράγωνη τρύπα στο κέντρο πρέπει να έχει το Γιν και Janske πλευρά - στην πλευρά του Jansky εμφανίζονται τέσσερις χαρακτήρες, και το Γιν είναι μόνο δύο). Τρία τέτοια νομίσματα θα πρέπει να συνδέσει μια κόκκινη κορδέλα ώστε να μπορούν να Jansky πλευρά προς τα πάνω - έτσι ενεργοποιεί τις δυνατότητές τους. Επάνω τους, πρέπει να είναι 4 χαρακτήρες, και το κάτω μέρος του έτους. Αν το έτος 1403 με 1425, είναι πολύ κακό νομίσματα, διότι ανήκουν στην ατυχή χρονική περίοδο.

Όλες οι άλλες περιόδους είναι αποδεκτή. Η καλύτερη περίοδος είναι 1736 με 1795. Έτος δείχνει το συνήθη αριθμό, δεν χαρακτήρες. Υπάρχουν κέρματα που δεν δείχνουν χρόνια. Επίσης, είναι κατάλληλο, αλλά κάπως πιο αδύναμη δουλειά, διότι τα στοιχεία δεν συνδέονται με τις εύπορες περιόδους του χρόνου. Τρεις κέρματα θέλετε να συνδέσει με χαρακτήρες μια κόκκινη κορδέλα, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα. Βάλτε αυτά τα κέρματα σε ευνοϊκό τομέα τους και θα προσελκύσουν να σας τα χρήματα. Απλά τοποθετήστε το απαραίτητο χαρακτήρες επάνω. Είναι πολύ σημαντικό. Μπορείτε να τους φέρουν, επίσης, στην τσάντα του, τότε θα είναι πάντα γεμάτη με χρήματα.

Επίσης, τα κέρματα, μπορείτε να τοποθετήσετε οπουδήποτε: τηρήσουμε τους φακέλους με σημαντικά έγγραφα, συμβάσεις, συμφωνίες, ραβδί για την ασφαλή ή την ταμειακή μηχανή, να θέσει στο τραπέζι, ένας λογιστής και διανομή όλων των χρηματοδοτικών τα μέλη της επιχείρησής σας και μπορεί να τεθεί υπό την doormat μέσα στο κατάστημα, κλπ. κλπ. Στην Κίνα, τα κέρματα αριστερά στο κάτω μέρος των κάδων ρύζι τους και η αντικατάστασή τους για την παραμονή του κάθε σεληνιακό νέο έτος - το έθιμο αυτό συμβολίζει ότι η οικογένεια θα έχει πάντοτε χρήματα, ακόμη και να αγοράσουν τρόφιμα και να κάνει μια οικογένεια εγγύηση έθιμο καλή τύχη.

Λεπτομερείς οδηγίες για τη χρήση των κινεζικών κέρματα:

- Βρείτε ένα μέρος όπου δεν σας ενοχλεί.
- Αφαιρέστε τα κέρματα από το πακέτο.
- Τοποθετήστε τρία νομίσματα στα χέρια σας, και να επικεντρώσει την έντονη επιθυμία της ευημερίας και του πλούτου προς όφελος όλων, με τους οποίους έχετε μια σύνδεση (συγγενείς σας).
- Τόπος Τώρα το κέρμα στο πορτοφόλι σας ή οπουδήποτε σας κρατήσει τα χρήματα.

Ποιοι κανόνες πρέπει να ακολουθούνται για να λάβετε μια ατέλειωτη ροή του υλικού πλούτου;

Πρώτον, πάντα να ελέγξετε ότι το πορτοφόλι σας σε αυτή τη σειρά: ότι όλα τα νομοσχέδια που καθορίζουν τακτοποιημένα για την αξιοπρέπεια ότι δεν ήταν τσαλακωμένο ή διπλωμένα. Το πορτοφόλι πρέπει να συνδέονται με τους τρεις κινέζους κέρματα. Επίσης, είναι σκόπιμο να τεθεί ένα νομοσχέδιο δολάριο. Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε το ιερογλυφικό "Money" (βλ. "Σύμβολα και Talismans").

Όσον αφορά τα χρήματα δεν υπάρχουν ψιλοπράγματα. Χρήμα - μια πολύ ισχυρή ενέργεια, που αρέσει πολύ φροντίδα και ανησυχία. Κάντε μια πρακτική κάθε μέρα, να ρυθμίσετε το πορτοφόλι σας, εξομαλύνει όλες σφραγίδα τους λογαριασμούς, να τους θέσει για την αξιοπρέπεια και ένα (εμπρός) πλευρά σας.

Δεύτερον, παρακολουθώ προσεκτικά τι μιλάτε για τα χρήματα. Θυμηθείτε, παρακαλώ, ότι όλες οι σκέψεις θα πρέπει να είναι μόνο θετικά. Για παράδειγμα, ποτέ δεν λέω ότι δεν έχετε χρήματα. Αν ας πούμε, που πραγματικά δεν θα. Τρίτον, εκτός από την "φωτεινή ημέρα" και όχι "μαύρη". Αν τις αναβάλει για μια βροχερή ημέρα, έρχεται πραγματικά. Εξοικονομούν πόρους για την ανάπτυξη, τη σωματική θετικές αλλαγές στη ζωή τους.

Τέταρτον, αισθάνομαι τον εαυτό σας πλούσια. Ακριβώς για να κάνει τον εαυτό μου ότι είστε ήδη πλούσια: έχετε μια πολυτελή βίλα, μια υπέροχη μηχανή που τα εκατομμύρια που έχουν ήδη στην τσέπη σας. Απολαύστε την ύπαρξή σας, να είναι ευτυχισμένοι και ικανοποιημένοι τώρα. Χρήματα δεν έρχονται στην πάσχοντες και κλαυθμυρίζων. Είναι πλούσια στο μυαλό σας και σύντομα θα είναι όντως πλούσιος. Πέμπτον, δεν αμελώ στην άκρη (συνήθως 10-15% της παραγγελίας) και δεν λαμβάνουν από το ξενοδοχείο όπου το αφήσατε μπουκάλια ποτών, πετσέτες, κλπ.

Έκτον, είναι πάντα πολύ ειλικρινής για τα λεφτά. Υψηλή προστάτες μας ικανοποιούνται συχνά μας "δοκιμασία της εντιμότητας. Αν το αγαπημένο σας κατάστημα λιανικής πώλησης που κατά λάθος ένα λάθος, τότε, σίγουρα, τους σημείο με το σφάλμα. Διαφορετικά, μπορείτε να αποκτήσετε εκατό, και στη συνέχεια χάνουν χίλια. Όλες οι δράσεις μας έχουν συνέπειες, τόσο για τον εαυτό σας να επιλέξουν ό, τι καλύτερο για εσάς. Όλες οι απάτες, ακόμη και των μικρών επιχειρήσεων, σε σειρά και στη συνέχεια εναντίον μας. Και το πιο μαθαίνετε τους νόμους του σύμπαντος, η μεγάλη δοκιμασία θα σας κατεβάζει ακόμα και την παραμικρή του αμέλεια σας.

Έβδομον, χρησιμοποιούν τις νέες γνώσεις σας κάθε μέρα. Απλά δεν βιασύνη και δεν αναμένουν μεγάλες αλλαγές αμέσως. Προκειμένου να πραγματοποιήσει τα όνειρά σας, απαιτούν χρόνο. Όγδοο, ότι ζηλεύω δεν αυτούς που έχουν περισσότερο υλικό πλούτο. Όλες οι αρνητικές σκέψεις, οι οποίες αποσκοπούν στην εύποροι άνθρωποι που είναι το εμπόδιο για την ανθρώπινη ευημερία, που ροκανίζουν σε τέτοιες σκέψεις. Ζηλιάρης πρόσωπο μπορεί να βρεθεί πολύ εύκολα.

Δαπανούν, για παράδειγμα, ένα τέτοιο πείραμα: ας το θέμα είναι μερικές καλές ειδήσεις που σας αφορά (για παράδειγμα, ότι πρόκειται να ταξιδέψετε στο εξωτερικό), και να κοιτάξουμε στα μάτια του. Ζηλιάρης άνθρωποι έπεσαν αμέσως τα μάτια του για να κρύψει την καταιγίδα στην καρδιά του. Αυτός μπορεί να πει κανείς όλα τα είδη των καλά πράγματα, αλλά γνωρίζετε ότι στην πραγματικότητα αυτός ο άνθρωπος δεν σας φίλο.

Ένατο, συνειδητά καλλιεργεί το ίδιο βλαστών καλοπροαίρετη στάση στους ανθρώπους. Μην αμελώ για τα καλά λόγια, χαμόγελα και φιλοφρονήσεις. Ρολόι για την εμφάνισή τους. Θα πρέπει πάντα να εξετάσει το αν αυτή τη στιγμή είστε έτοιμοι να χαιρετίσω την άφιξη της μια ευτυχισμένη καλή τύχη στη ζωή του.

Τώρα μπορούμε να μιλήσουμε για αναζωογόνηση του πλούτου ζώνη (νοτιοανατολικά).

Πρέπει να είναι το κέντρο των συμβόλων της αφθονίας στο σπίτι. Όπως μπορεί να έχετε συνειδητοποιήσει μια ευνοϊκή Ζωτική ενέργεια του αρέσει πολύ να κάνει όλα τα φωτεινά, καθαρά, όμορφο, κομψό και εφιστά φως και τη μουσική. Προκειμένου να ενισχυθεί η εν λόγω τομέα (στοιχείο - Ξύλο), είναι απαραίτητο να εισαχθεί ένα στοιχείο του νερού για την καλή ανάπτυξη δέντρο. Επιτρέπει τη ροή του χρήματος για να έχετε μια ατέλειωτη ροή. Στον τομέα αυτό, μπορείτε να βάλετε ένα ενυδρείο με οκτώ χρυσόψαρο και ένα μαύρο - για την προστασία, ένα μπολ με καθαρό νερό, μια ζωγραφική του νερού. Αλλά μην το παρακάνετε, γιατί πολύ νερό μπορεί pour Δέντρο.

Πάνω απ 'όλα, μην ξεχνάτε ότι το Φενγκ Σούι είναι πολύ σημαντικό συμβολισμό. Για να ενεργοποιήσετε αυτόν τον τομέα τέλεια »μουσική του ανέμου" με τέσσερις σωλήνες κοίλης (4 - ψηφίο πλούτου τομέα). Για εκείνους τους ανθρώπους που είναι δύσπιστοι από οτιδήποτε τους Κινέζους, δεν είναι λιγότερο αποτελεσματικό είναι να τεθεί σε έναν τομέα διαφορετικό σύμβολο του πλούτου της ευημερίας: μικροί θηλυκοί χοίροι, κουτιά χρήματα και κουτιά από κοσμήματα, αγγεία με φρούτα, σοκολάτα τυλιγμένο σε χρυσό, μια συλλογή από γαλλικό άρωμα, φωτογραφίες του οχήματός σας (κοσμήματα, βίλες , γιοτ) των ονείρων σας, λίγες λογαριασμούς δολαρίων, τα στοιχεία των αγελάδων, χοίρων και κοκόρια, πίνακες ζωγραφικής που απεικονίζουν τα φρούτα, κυρίως πορτοκάλια.

Υπάρχουν ορισμένα ταμπού για τη ζώνη του πλούτου. Έτσι, το μεγάλο πρόβλημα είναι μια τουαλέτα και ένα μπάνιο στο νότιο-ανατολική - είναι ότι όλα τα χρηματοοικονομικά έσοδα πλένονται κάτω από τον αγωγό. Με αυτό μπορείτε να χειριστείτε, κρέμονται στην πόρτα του μπάνιου ή τουαλέτα με τον εξωτερικό καθρέφτη στο δωμάτιο οπτικά εξαφανίστηκαν. Αλλά προσέξτε για το ότι δεν επηρεάζει την μπροστινή πόρτα και ότι δεν είχε "κοπεί" την κορυφή του υψηλότερου μέλος της οικογένειας.

Εάν δεν μπορείτε να "κολλήσει" έναν καθρέφτη, "κολλάει" σε αυτό τον τόπο έναν πίνακα της ανθοφορίας δέντρο ή άλλα φυτά. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα μικρό καθρέφτη χειρός για τον προσανατολισμό της ενέργειας qi επάνω. Όλες οι σωληνώσεις κάτω από το νεροχύτη και την τουαλέτα να δέσετε κόκκινες κορδέλες, μια έξαψη τρύπα σε ένα μπάνιο και τουαλέτα για να κρατήσει το καπάκι κλειστό, καθώς αυτό θα συμβάλει στη διατήρηση chi ενέργεια.

Τώρα το μόνο που είναι απαραίτητο για την απόκτηση υλικού πλούτου γνωρίζετε. Τώρα ήρθε η ώρα να εξετάσουμε πώς να διαχειρίζονται τα χρήματα. Χρήμα - μια πολύ ισχυρή μυστική ενέργεια, έτσι ώστε όταν λαμβάνονται, πρέπει να χρησιμοποιούνται σωστά:

Κάντε τράπεζα σπίτι σας σε "καλή μέρα". Πιστεύεται ότι το Σύμπαν μας δίνει περίπου 20-30% περισσότερο από ό, τι χρειαζόμαστε. Ως εκ τούτου, είναι το ποσό που πρέπει να αναβληθεί σε ειδικά επιφυλάχθηκε θέση στο σπίτι. Υποσυνείδητο μυαλό σας θα πρέπει να γνωρίζει πολύ καλά ότι το σπίτι έχει πάντα ένα αποθεματικό μετρητών. Προσπαθήστε να μην ξοδεύουν τα χρήματα στο ακέραιο. Δεδομένου ότι η ισορροπία θα πρέπει πάντα να είναι ένας μαγνήτης για τα χρήματα.

10% του εισοδήματός τους θα πρέπει να δοθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Μπορεί να είναι εθελοντικές συνεισφορές σε εκκλησίες, νοσοκομεία, σχολεία. Φιλανθρωπικό θεωρούνται ως η αγορά της λογοτεχνίας για την αυτο-ανάπτυξη και αυτο-βελτίωση, επισκευή παιδικές χαρές, κλπ. Μέρος με τα χρήματα εύκολα και με μια αίσθηση ευγνωμοσύνης προς τον Θεό για την αφθονία σας.

Χρήματα όλη την ώρα πρέπει να είναι σε κίνηση. Εάν ένα πρόσωπο συλλέγει χρήματα μόνο για να τους έχουν, είναι η στασιμότητα πολύτιμη ενέργεια και χρήματα "από ατμού" και χάνει τη ζωτικότητά της. Ανάγκη με ευκολία και να δώσουμε χαρά και να λάβετε χρήματα. Στη συνέχεια θα προκύψουν όλο και περισσότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για τα σχόλιά σας :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...