Νυφική περιποίηση-Επέλεξε την τεχνική νυχιών που σου ταιριάζει!


Σαν πρώτη επιλογή πάντα είναι το γαλλικό με άσπρο τελείωμα και με κάποιο σχέδιο, κάποια πινελιά χρώματος που θα συνδυάζεται απόλυτα με τον στολισμό και γενικά με τα χρώματα του γάμου. Υπάρχουν και οι περιπτώσεις που επιλέγονται διάφορες παστέλ αποχρώσεις δίνοντας και αυτές το μοναδικό τους στυλ. Στην συνέχεια θα δούμε τις επιλογές που έχουμε ανάμεσα στις τεχνικές περιποίησης.
Με κάθε επιλογή υπάρχουν και τα κατάλληλα σχέδια που μπορεί να σας προτείνει ο/η τεχνήτης/ρια σας έτσι ώστε να απογειώσουν τα νύχια σας !!!

Μανικιούρ 
Το γνωστό σε όλες μας μανικιούρ είναι η πιο φυσική φροντίδα του νυχιού μας καθώς είναι με βαφή απλού βερνικιού.
Επιλέγετε κυρίως από γυναίκες που θέλουν ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα και όχι την προσθήκη κάποιας τεχνικής ουσίας. Μπορεί να είναι είτε γαλλικό είτε ένα παστέλ χρώμα με κάποιο σχέδιο ή στρας.
ΥΠΈΡ: Αφαιρείτε πολύ εύκολα με απλό ασετόν όποια στιγμή το επιθυμήσετε.
ΚΑΤΆ: Αφού ολοκληρωθεί η βαφή θα πρέπει τουλάχιστον μισή ώρα να προσέχετε τα νύχια σας για να στεγνώσει το βερνίκι.

Ημιμόνιμο
Μια από τις τελευταίες τεχνικές που έρχεται να σας εντυπωσιάσει. Είναι το λεγόμενο υβριδικό μανικιούρ με τα πιο εξελιγμένα προϊόντα.
Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε χρώματα και το γαλλικό. Το αποτέλεσμα είναι πολύ φυσικό καθώς φαίνεται σαν ένα απλό βερνίκι αλλά με την γυαλάδα του gel.
ΥΠΈΡ: Είναι η πιο γρήγορη χρονικά διαδικασία, διαρκεί έως και τρεις εβδομάδες χωρίς να χάνει την λάμψη του και στεγνώνει απευθείας.
ΚΑΤΆ: Υπάρχει μια διαδικασία για την αφαίρεσή του καθώς χρειάζεται το κάθε νύχι να μουλιάσει με εμποτισμένο βαμβάκι στο ασετόν και να τυλιχτεί με αλουμινόχαρτο για δέκα λεπτά. Στην συνέχεια με ένα μεταλλικό εργαλείο το σπρώχνουμε και αφαιρείτε.

GEL-ΑΚΡΥΛΙΚΌ
Δυο τεχνικές στις οποία οι επιλογές είναι πληθώρες. Με τις τεχνικές αυτές μπορούμε απλά να ενισχύσουμε το φυσικό μαςνύχι ή να κάνουμε επιμήκυνση του ελεύθερου άκρου.
Επιλέγετε κυρίως από γυναίκες που επιθυμούν μεγαλύτερα νύχια απ΄ ότι έχουν και σε περιπτώσεις ονυχοφαγίας. Εδώ έχουμε την μεγαλύτερη ποικιλία από σχέδια, στρας, πούλιες κ.α..
ΥΠΕΡ: Διαρκεί μέχρι και έναν μήνα. Έχετε την επιλογή να διαλέξετε ακριβώς το μέγεθος που σας ταιριάζει.
ΚΑΤΑ: Η αφαίρεσή του απαιτεί τον κατασκευαστή του. Σε αντίθετη περίπτωση η αφαίρεση με βίαιο τρόπο μπορεί να καταστρέψει το φυσικό νύχι.

Ας δούμε μερικά σχέδια για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής μας....και όχι μόνο!










ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Nail art Vintage!

Επειδή οι γυναίκες θέλουμε να τα γνωρίζουμε όλα, κάντε «Like» στη σελίδα μας στο facebook 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για τα σχόλιά σας :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...