Η limited collection της Leona Lewis για τη The Body Shop!

Οι προσπάθειες της The Body Shop και της Cruelty Free International δεν πήγαν χαμένες και πλέον σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση απαγορεύεται η εισαγωγή και η πώληση καλλυντικών προϊόντων που έχουν δοκιμαστεί σε ζώα σε οποιοδήποτε μέρος στον κόσμο. Η εκστρατεία είναι Ενάντια στα Πειράματα σε Ζώα.
Οι προσπάθειες δεν σταματούν εδώ καθώς ο στόχος είναι η απαγόρευση πειραμάτων στα ζώα σε παγκόσμιο επίπεδο. Γι αυτό πρέπει όλοι μας να ενεργοποιηθούμε κάνοντας την δική μας αίτηση στον ακόλουθο σύνδεσμο Cruelty-Free International και στα καταστήματα της The Body Shop οι οποίες θα παρουσιαστούν στις κυβερνήσεις και τους αρμόδιους φορείς όλων των χωρών.
Σε όλη αυτή την εκστρατεία φυσικά συμβάλει δυναμικά και η Leona Lewis ,η νέα Brand Activist της The Body Shop γνωστή ως χορτοφάγος υποστηρίζοντας την άποψή της κατά την βαναυσότητα ζώων. Έδωσε το όνομά της στην νέα σειρά καλλυντικών προϊόντων 100% vegetarian. Η Limited Edition Collection by Leona Lewis είναι μια σειρά περιορισμένης κυκλοφορίας κολεξιόν μακιγιάζ και αρώματος. Τυχαία δεν είναι και η εμφάνιση των καλλυντικών καθώς σε όλες τις συσκευασίες υπάρχει ένα ελάφι με λουλούδια σχεδιασμένο από την Leona.

Η Leona αναφέρει:Καλώ όλους εσάς να υπογράψετε την αίτηση της Cruelty Free International ώστε να επιβάλλουμε στις κυβερνήσεις όλων των χωρών να εφαρμόσουν την απαγόρευση των πειραμάτων στα ζώα για καλλυντικούς σκοπούς. Όλοι μαζί μπορούμε να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα παγκοσμίως ότι η ομορφιά Χωρίς Βαναυσότητα σε Ζώα είναι συνώνυμο της έννοιας της ανθρωπιάς”.







Επειδή οι γυναίκες θέλουμε να τα γνωρίζουμε όλα, κάντε «Like» στη σελίδα μας στο facebook 

1 σχόλιο:

Ευχαριστούμε για τα σχόλιά σας :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...