8 λόγοι για να επιλέξεις έναν Χειμερινό Γάμο!

Σιγά σιγά το καλοκαιράκι τελειώνει και σίγουρα όλοι μας έχουμε πάει σε αρκετούς γάμους. Μιας λοιπόν και είμαι αιγοκερίνα και αγαπώ λίγο περισσότερο τον χειμώνα από το καλοκαίρι θα σας παρουσιάσω τους λόγους που αξίζει ένας χειμερινός γάμος. Πάμε λοιπόν να τα πάρουμε με την σειρά καθώς έχω επιλέξει να σας δείξω και τα αγαπημένα μου νυφικά! 


1. Αρχικά έχουμε συνηθίσει οι γάμοι να κατακλύζουν τα καλοκαιρινά Σαββατοκύριακα μας. Οπότε όταν το προσκλητήριο φτάνει στο σπίτι η αντίδραση είναι ''ωχ όχι''!!! Ο καλεσμένος δυστυχώς ή δεν θα έρθει ή θα αλλάξει το πρόγραμμά του και θα έρθει με μισή καρδιά. Το καλοκαίρι είναι τόσο μικρό για να σου το δεσμεύουν οι υπόλοιποι.

2. Ψάχνοντας λοιπόν εκκλησία τους καλοκαιρινούς μήνες σίγουρα η ημερομηνία που θέλετε θα συμπίπτει με κάποιον άλλον. Οπότε ή θα αναγκαστείτε να αλλάξετε ημερομηνία ή εκκλησία. Φυσικά αν η εκκλησία είναι και περιζήτητη δεν το συζητώ, πρέπει να δράσετε πολύ νωρίς. Το ίδιο θα συμβεί και για κάποιο κέντρο εκδήλωσης. Σκεφτείτε ότι για να έχετε εσείς την επιλογή όλων αυτών και να μην αναγκαστείτε να διαλέξετε λόγο καταστάσεων, θα πρέπει να τα ψάξετε τουλάχιστον 7 με 8 μήνες νωρίτερα. Εκπτώσεις φυσικά και αν η τύχη είναι με το μέρος σας!

3. Συνήθως επιλέγουμε το καλοκαίρι και λόγο του καιρού. Αυτό και αν είναι λάθος. Διότι τις περισσότερες φορές η βροχούλα παραμονεύει και τότε είναι χειρότερα γιατί όλα είναι έτοιμα για μια εξωτερική εκδήλωση. Ενώ τον χειμώνα είσαι έτοιμος εξ αρχής χωρίς κανένα άγχος για τον καιρό.

4. Σκεφτείτε τον καμένο τον γαμπρό που περιμένει με το κουστούμι του έξω από την εκκλησία κατά ιδρωμένο. Και όχι μόνο αυτόν αλλά και τον εαυτό σας. Ταλαιπωρημενη με αλλοιωμένο μακιγιάζ και πεσμένη μπούκλα. Και όλες οι κυρίες να πεθαίνουν μέσα στην εκκλησία κουνώντας τις βεντάλιες. Ωω Θεέ μου μόνο που το σκέφτομαι κουραστικά!!!

5. Όλοι οι διοργανωτές γάμου πνίγονται στην δουλειά καθώς κάθε εβδομάδα έχουν από έναν γάμο που πρέπει να βγάλουν σε πέρας. Αυτό σίγουρα δεν είναι το καλύτερο διότι κάποιες λεπτομέρειες θα μείνουν πίσω. Χωρίς πίεση το αποτέλεσμα σίγουρα είναι πολύ καλύτερο.

6. Ας πάμε στο πιο σημαντικό κομμάτι. Το οικονομικό. Τους πιο καυτούς μήνες τα ποσά είναι ακόμη πιο τσουχτερά. Ο στολισμός, τα νυφικά, τα κέντρα και όλα τα υπόλοιπα είναι στην διπλή τιμή απ ότι τον χειμώνα. Σκεφτείτε το λίγο η διάφορα είναι πολύ πολύ μεγάλη.

7. Πάντα οι καλοκαίρι γάμοι έχουν το ίδιο στυλ. Πολύ βαρετό... Οι επιλογές είναι συνηθισμένες και συγκεκριμένες. Σκεφτείτε τι όμορφο στολισμό θα μπορούσατε να έχετε τους μήνες κοντά στα Χριστούγεννα ή το Πάσχα! Σκεφτείτε να βγαίνετε από την εκκλησία και να ρίχνει χιονάκι! Τι όμορφα!!!

8. Τέλος ο χειμερινός γάμος συμφέρει και για το ταξίδι του μέλιτος. Οι τιμές στα εξωτικά μέροι είναι πολύ πιο οικονομικές. Επίσης υπάρχει και η επιλογή να ταξιδέψετε σε κάποιο πιο χειμερινό μέρος όπου το ξενοδοχείο θα έχει τις ζεστές του πισίνες, spa με θέα τα χιονισμένα βουνά και το τζάκι στο δωμάτιό σου! Τι πιο ρομαντική κατάσταση;

Εντάξει ελπίζω να σας έβαλα σε δίλημμα και αν δεν σας έπεισα ακόμη πάμε να δούμε τα νυφικά ίσως κάτι να καταφέρουμε με αυτά....


















Πραγματικά τα αγαπώ όλα όλα όλα...........Είναι μοναδικά, ξεχωριστά και απόλυτα ρομαντικά!!!
Περιμένω την γνώμη σας...............!!! :)


Επειδή οι γυναίκες θέλουμε να τα γνωρίζουμε όλα, κάντε «Like» στη σελίδα μας στο facebook 

2 σχόλια:

Ευχαριστούμε για τα σχόλιά σας :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...