The Balm cosmetics!

Ο νέος μου έρωτας δεν είναι κανένας άλλος από τα προϊόντα ομορφιάς ''The Balm''!!! Είναι όλα υπέροχα, ξεχωριστά και με πολύ στυλ!!! Ας μάθουμε λίγα πράγματα για αυτά και που μπορούμε να τα βρούμε....





Είστε μια σύγχρονη εργαζόμενη γυναίκα; Λατρεύετε την μόδα και ακολουθείται τις νέες τάσεις; Έχετε πράσινη συνείδηση; Θέλετε να είστε προσεγμένη και sexy όλο το εικοσιτετράωρο άλλα οι ρυθμοί της καθημερινότητας δεν σας το επιτρέπουν; Τότε είστε ένα Balm Girl!Τα νέα πρωτοποριακά προϊόντα μακιγιάζ The Balm έρχονται από το San Francisco και σας υπόσχονται ότι θα γίνουν ο απόλυτος σύντροφός ομορφιάς σας.

Τι είναι τα The Balm;

Είναι προϊόντα make up με ιδιαίτερο ύφος και φιλοσοφία. Μέσα στις έξυπνες, εργονομικές pin up συσκευασίες και στα sexy παιχνιδιάρικα ονόματα να ανακαλύψετε έναν υπέροχο νέο κόσμο προϊόντων ομορφιάς. Κατασκευασμένα από τα καλύτερα φυσικά υλικά τα The Balm είναι τα πρώτα και τα μοναδικά προϊόντα μακιγιάζ paraben free που έρχονται στην Ελληνική αγορά, δηλαδή δεν εμπεριέχουν τα βλαβερά για την υγεία μας παράγωγα πετρελαίου. Ενισχύοντας έτσι την «πράσινη» συνείδηση μας και όχι μόνο. Στο μακιγιάζ της The Balm κυριαρχούν οι φυσικές γήινες αποχρώσεις που ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες σε όλες τις ηλικίες . Καινοτομία της εταιρίας είναι τα ιδιαίτερα, εύχρηστα , έξυπνα και πολύ- χρηστικά προϊόντα όπου θα βρείτε σε ένα προϊόν δύο ή και παραπάνω χρήσεις, ακολουθείστε την ειδική σήμανση σε κάθε προϊόν. Η φιλοσοφία της κάθε Balm Girl ανεξαρτήτου ηλικίας να είναι εκθαμβωτικό και sexy μέσα σε 5 λεπτά όλη μέρα αλλά και αν θέλει και όλη νύχτα.

Πώς ξεκίνησε η Balm;

Η ιστορία της The Balm ξεκίνησε όταν η ιδρύτρια της Marissa Shipman είχε την ιδέα να κατασκευάσει μια σειρά προϊόντων μακιγιάζ που θα αντανακλά την άποψη της για το πώς πρέπει να είναι ο κόσμος. Γεμάτος φαντασία, παιχνιδιάρικη διάθεση, οικολογική συνείδηση αλλά πάντα στα πλαίσια αυστηρών κριτηρίων ποιότητας.

Τα προϊόντα μπορείτε να τα βρείτε στο online shop της makemeup ΕΔΩ!!! 

Επειδή οι γυναίκες θέλουμε να τα γνωρίζουμε όλα, κάντε «Like» στη σελίδα μας στο facebook 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για τα σχόλιά σας :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...